Anmeldelser

Hvad siger vores kunder om de løsninger vi har givet dem.

0.0

Stjerner
4.7/5

1345+

Filtre skiftet

1855+

Services udført

100%

Kundetilfredshed

Janne Knudsen
“Er glad for at slippe for kalk i maskiner og på armaturer. Jeg har kun ros til firmaet og deres service.”
5/5
5/5
“Vi bruger Define til alle vores kaffemaskinere og isterningmaskiner i vores restaurant, servicen er i top og vi har aldrig haft et problem siden vi gjorde brug af dem. Vi er meget tilfredse”
Maria Eva
Restaurant
5/5
“Meget tilfreds med vores aftale hos Define waters, der er ikke så meget bøvl og hele opsætningen spiller rigtig fint. Deres teknikere besøger os altid med et højt humør”
Jakob breddal
Restaurant
5/5
“Upåklagelig service! Jeg har brugt Define Waters i snart 3 år, og har ikke haft brug at skifte leverandør af service til min maskiner i restauranten. Det hele er meget enkelt og nemt”
Zulma Daima
Restaurant
5/5
”Define Waters yder en rigtig god service. De er meget hurtige til at svare på mine spørgsmål når man ringer, og mail besvares også relativt hurtigt. Er meget tilfreds.”
Dan Andersen
Rengøringsfirma
5/5
“Vi har brugt Define Waters i snart 3 år til hotellets restaurant. Syntes vores samarbejde har været kanon, og de yder en rigtig fortrinlig service til vores hotel.”
Henrik larsen
Hotel
5/5
“Define Waters står for at servicere alle vores kaffemaskiner i cafeén, og der har aldrig været noget at komme efter. Kan stærkt anbefale det til andre erhvervsdrivende”
Mette Karla
Café

Er Define noget for dig?

Kunne du også tænke dig at blive kunde hos Define Water Solutions, så bestil et service besøg med det samme.