Om Define

Vi har markedets dygtigste teknikere

Define Water Solution har sørget for at samle en håndfuld af markedets bedste teknikere indenfor branchen. Derfor kan vi yde service i topklasse og garantere at vores kunder altid er tilfredse med deres løsning.

Vi står altid klar med en hjælpende hånd uanset hvilken situation du befinder dig i.

“Jeg har arbejdet for Define Water Solutions i 2 år, og er meget glad for at give vores kunder den bedste service jeg er i stand til at levere. Det bedste ved min dag er at gå fra en tilfreds kunde, det gør min hverdag så meget bedre.”

Daniel Jakobsen

Manager, Teknikerafdeling

Hvorfor Define Waters?

Der er mange fordele ved at vælge vores løsninger.

Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluderer en prisgaranti, som altid medfølger.

Tilfredshedsgaranti

For at sikre vores kunder altid er glade tilbyder vi tilfredshedsgaranti

Gratis tilbud

Vi kommer gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud

Erfarne & Dygtige

Hele vores team er danske og faglærte, med mere end 10 års erfaring

Define Water Solutions går ikke på kompromis med kvaliteten.

Urna congue faucibus rhoncus a ultrices nec at pulvinar convallis ac vitae amet condimentum risus pharetra rhoncus pretium consequat cras feugiat lorem nam non.

Pulvinar proin sit neque pellentesque elementum purus faucibus nunc tincidunt lorem sed posuere velit condimentum scelerisque varius tempor in amet cum pharetra malesuada nisl, urna congue faucibus rhoncus a ultrices nec at pulvinar convallis ac vitae amet condimentum risus pharetra rhoncus pretium consequat cras feugiat lorem nam non.

2100+

Kunder serviceret

20

Professionelle teknikere

Hvorfor vælge os?

Der er mange fordele ved at vælge Define Water Solutions som din vandløsning.

En kalkfri hverdag

Med et blødgøringsanlæg fra DWS slipper du for kalk og pletter på glas og porcelæn, og du får rent og silkeblødt vand, så kaffen smager bedre.

Kilden til mere smag i hverdagen

Alle blødgøringsanlæggene er godkendt til drikkevand, dette er din sikkerhed for, at anlægget opfylder gældende lovgivning.

Kilden til go' besparelse

Blødgøringsanlæggene er nyskabende, både teknisk og designmæssigt, så de passer ind i indretningen i de fleste hjem, og samtidigt har det lavest mulige forbrug

Professionelle Teknikere

Vores teknikere har mange års erfaring indenfor branchen. De sørger altid for at udføre en service til dig i top klasse.

Vores garantier